ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ERP ΣΑΣ
23/05/2018

bank sync

Την λύση προσφέρει  η νέα υπηρεσία BANK SYNC.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας BANK SYNC έχουν τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουν τις καθημερινές τραπεζικές τους συναλλαγές μέσα από τις εφαρμογές ATLANTIS E.R.P. & ATLANTIS Entry E.R.P. και να αποστέλλουν τις σχετικές συναλλαγές στην αντίστοιχη τράπεζα (1), ενεργοποιώντας αυτομάτως όλους τους ελέγχους που απαιτούνται για την επιτυχή ολοκλήρωσή της (πχ. λήψη PIN μέσω SMS, κλπ).
(1ρος το παρόν, οι εφαρμογές υποστηρίζουν τη διασύνδεση με την Εθνική Τράπεζα. Οι υπόλοιπες τράπεζες θα ενταχθούν σταδιακά και χωρίς επιπλέον χρέωση το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ενδεικτικές δυνατότητες:

• Εμβάσματα από και προς τους λογαριασμούς της επιχείρησής σας που τηρούνται στις τράπεζες, μπορούν πλέον να γίνονται αυτόματα από τις εφαρμογές ATLANTIS E.R.P. & ATLANTIS Entry E.R.P.
• Κάθε έμβασμα που γίνεται από πελάτη ή προς προμηθευτή με συμπληρωμένο τον λογαριασμό IBAN και εφόσον υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, προωθείται αυτόματα στα συστήματα της αντίστοιχης τράπεζας.
• Εμβάσματα από πελάτες ή προμηθευτές της επιχείρησης, που έχουν πραγματοποιηθεί στα συστήματα των τραπεζών μπορούν αυτόματα να εισάγονται στις εφαρμογές ATLANTIS E.R.P. & ATLANTIS Entry E.R.P.
• Δυνατότητα μαζικής εισαγωγής εμβασμάτων από τα συστήματα των τραπεζών στις εφαρμογές ATLANTIS E.R.P. & ATLANTIS Entry E.R.P. με απλές και εύχρηστες διαδικασίες.
• Πλήρης έλεγχος όλων των σχετικών λειτουργιών της ενότητας (συμπλήρωση παραμέτρων, μεταφορά εμβασμάτων, κλπ), μέσω αντίστοιχων δικαιωμάτων ομάδων χρηστών των εφαρμογών.



Πανεπιστημίου 11, 26441 Πάτρα
2610 454073
info@epectasi.gr
Follow us