Αtlantis στην ΗΟΜΕ ΜΕDICA
18/05/2021

H Εταιρία εχει ως  αντικείμενο την εμπορία  ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ  ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ και  ήθελε να καλύψει μηχανογραφικά την αποστολή  δελτίων και τιμολογίων προς τον Ε.Ο.Π.Π.Υ εφαρμόζοντας  τις διατάξεις των mydata αλλά ταυτόχρονα και τις προδιαγραφές που ορίζει ο Ε.Ο.Π.Π.Υ για την αποδοχή και την αποπληρωμή των παραστατικών που αφορούν την εκτέλεση συνταγών προς τους ασφαλισμένους .

” Χάριν στην δημιουργικότητα σας, ενσαρκώσατε θεαματικές δυνατότητες και πως όλα αυτές  μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή στο πρόγραμμα.   Η κατάρτιση σας αυτή παρέχεται και επί τούτου με εξειδικευμένες γνώσεις και  επαγγελματισμό. Να σας αναφέρω ότι το λογότυπο της εταιρίας ΗΟΜΕ-MEDICA παίρνει διάκριση με την αναφορά του στην διαδικτυακή κοινότητα”

Pavlopoulos Thanasis Sales Manager

Με την χρήση του Atlantis Entry I μέσω του Module Customization Tools δημιουργήθηκαν όλα τα extra πεδία που είναι απαραίτητα  για τον κάθε ασφαλισμένο και υποχρεωτικά να αποτυπώνονται στα δελτία και τα τιμολόγια προς τον Ε.Ο.Π.Π.Υ  (ΑΜΚΑ -ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ-ΠΟΛΗ-ΠΕΡΙΟΧΗ-ΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ-ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ-ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ (ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ.) -ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ )

Με αυτόν το τρόπο και έχοντας ως βασικό πελάτη στην τιμολόγηση τον Ε.Ο.Π.Π.Υ δώσαμε την δυνατότητα  επανάληψης  με ενα click της εκτέλεσης συνταγών για χρόνια πάσχοντες που συνήθως προμηθεύονται τα ίδια προϊόντα και την αποτύπωση στα παραστατικά  μέσω των φορμών εκτύπωσης όλων των απαραίτητων πληροφοριών. Επίσης καλύψαμε και το κύκλωμα των REBATE



Πανεπιστημίου 11, 26441 Πάτρα
2610 454073
info@epectasi.gr
Follow us