Εταιρία

Η εταιρία EPECTASI ιδρύθηκε το 2008  και προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στον τομέα της πληροφορικής. Είναι  ο μοναδικός πιστοποιημένος  UNISOFT Οfficial Business Partner (πρώην ALTEC) για τους νομούς Αχαΐας – Αιτωλοακαρνανίας – Ηλείας – Μεσσηνίας – Λακωνίας

Η   EPECTASI είναι πρώτη σε εγκαταστάσεις προϊόντων UNISOFT στο νομό ΑΧΑΪΑΣ βάση της επίσημης ανάρτησης στο site της Unisoft  ΑΕ και πρώτη σε εγκαταστάσεις προϊόντων Unisoft στην Πελοπόννησο.

Premium Partner της SOFTONE

Συνεργασία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού στην Ελλάδα

Από της 23/03/2018 η  EPECTASI εγκαινίασε  τη συνεργασία της με μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού στην Ελλάδα και εμπλουτίζει σημαντικά το υφιστάμενο portfolio των λύσεων που προσφέρει, με τις προηγμένες και αξιόπιστες εφαρμογές Soft1 ως  Business Partner της SOFTONE . Από 01/01/2024 αναβαθμίστηκε στην ανώτατη κατηγορία PREMIUM συνεργατών της SoftOne Technologies, στην οποία κατατάσσονται συνεργάτες που πληρούν πολύ αυστηρά κριτήρια.

 

20ετής εμπειρία σε παραμετροποίηση εγκαταστάσεων ATLANTIS

Με 20ετή εμπειρία σε παραμετροποίηση εγκαταστάσεων ATLANTIS με τις ανάλογες πιστοποιήσεις στην οικογένεια εφαρμογών ATLANTIS και με εχέγγυο την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση των ανθρώπων της, καθώς και τη βαθιά γνώση στο τομέα της αγοράς, η EPECTASI προχωράει στην ενσωμάτωση νέων, προηγμένων τεχνολογικά λύσεων λογισμικού, θέτοντας τις βάσεις για ακόμη καλύτερη κάλυψη των συνεχών αυξανόμενων αναγκών των πελατών της και επιθυμώντας να αποτελέσει αρωγό σε κάθε βήμα της επιχειρηματική σας προσπάθειας.

Άμεση εξυπηρέτηση

Σύμφωνα πάντα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών επιτυγχάνεται με τη χρήση εφαρμογών CRM , Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης eINVOICE & τηλευποστήριξης προσαρμοσμένες πάντα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) .

Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε λύσεις για:

  • Ανακατασκευασμένα Pc-Touch Screen Pc- Φορολογικούς μηχανισμούς (Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ)
  • Ηλεκτρονικούς Ζυγούς 
  • Φορητά Τερματικά- Εκτυπωτές-εξειδικευμένες λύσεις με χρήση φορητών τερματικών
  • Hand-held Terminals – Label Printers
  • Barcode Scanners.


Πανεπιστημίου 11, 26441 Πάτρα
2610 454073
info@epectasi.gr
Follow us